top of page
eu_edited.jpg

Cristina Nicolae

 Psihoterapeut
  Scriitoare 
  &
       Ghid de Explorare a Lumii          Interioare

Bine ai venit, Călătorule!

Sunt Cristina Nicolae, ghidul tău în Călătoria spre propria Lume Interioară. Ca și tine, și eu sunt o Călătoare, plecată de ceva bucată de vreme în cel mai complex, provocator și minunat Pelerinaj. Acela către a ne poziționa mai asumat, mai sănătos și ferm, dar cu iubire de sine și blândețe, pe rolul de Creatori ai propriei vieți.

Profesional, sunt formată în Psihoterapie Experiențial Unificatoare, Psihosexologie și Metoda de explorare interioară - Referențialul Arhetipurilor Personale.

În propria mea Drumeție Interioară am fost și sunt la rândul meu client, într-un proces continuu de autocunoaștere. Am parcurs proximativ 250 de ore de psihoterapie individuală în diferite metode psihoterapeutice și 200 de ore de dezvoltare intra și interpersonală, dar și spirituală în grup. 

Te invit să lucrăm împreună și să îmi oferi oportunitatea de a te însoți în această Călătorie de întoarcere către Sine!

Bine ne-am (re)găsit pe același drum al vieții, om frumos!

 

Services

Metoda mea de lucru

Cea mai importantă parte, pentru ca procesul psihoterapeutic să funcționeze, este stabilirea unei relații și alianțe terapeutice între mine, ca psihoterapeut și tine, ca și client.

Primele aproximativ 3 ședințe sunt importate pentru a îți da seama dacă simți că rezonăm și doresști să continuăm procesul terapeutic, de asemenea și eu îți voi comunica dacă simt că ete potrivit să lucrăm împreună în funcție de tematicile cu care tu vii.

Vom stabili împreună ce așteptări ai de la acest proces, ce îți dorești să se schimbe în viața ta sau unde este acolo unde doare. Apoi vom începe să parcurgem acest drum, către destinațiile pe care le dorești. Metoda mea de lucru este una holistică, adica vom explora gândurile, emoțiile, senzațiile fizice, nevoile și temerile ce însoțesc fiecare eveniment din viață. 

În lucrul cu clienții mă folosesc uneori de art-terapie, în toate formele ei (pictat, desenat, modelaj, scris), atunci când consider că ar fi de ajutor pentru diversele teme pe care le lucrăm în ședința respectivă și desigur, dacă ei își doresc. Căci cel mai important este ca, în fiecare moment, clientul să se simtă în siguranță și asta înseamnă și că poate refuza oricând, orice propunere de exercițiu
.

Calificări 

1. Formare în Metoda de explorare interioară Referențialul Arhetipurilor Personale (2020-2021)

2. Facilitator Sandwork (în urma programului de voluntariat în cadrul Școlii Gimnaziale Ferdinand I
 (15.01-15.05.2019)

2. Master Psihodiagnostic, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală (2016-2018)

3. Formare complementară în Psihosexologie-Evaluare și Intervenție Terapeutică (2016-2017)

4. Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, Psihologie (2013-2016)
Formare continua

*Retreat Întâlnire autentică între feminin și masculin (cu A. Ghiban, S. Mureșan, I. Pasca și Uwe/ 17-21 august 2022/Peștera Brasov)

*Retreat Fierce and Feminine - Revendicarea Sexualității Divine (cu A. Ghiban/ 21-24 iulie 2022/ Casa din Pământ Lelese)

* Retreat Dezeclipsează-ți Focul - Alinierea luminii și a umbrei interioare (cu A. Ghiban și K. Moscu, 2-5 dec 2021/ Casa din Pământ Lelese)


* Terapie individuală centrată pe emoții
(24-25.09.2021)

* Curs Traumele de relație - Recunoaștere și vindecare (ISTT - 28/29.05.2020)

* Curs Simptome psihotice la copii - strategii de psihodiagnostic și intervenție clinică și educațională (25.05.2019)

* Curs Terapie prin joc cu copilul agresiv (Asociația de Terapie prin Joc și Dramaterapie
(09-10.02.2019)
 

IMG_2949.jpg

Experiență 

1. Cabinet Individual de Psihologie Nicolae Cristina (psihoterapeut & psiholog clinician, cod personal 21489)

2. Psihoterapeut în cadrul Clinicii Oana Nicolau

(aprilie 2021 - martie 2022)

3. Psiholog în cadrul Fundației Inocenti - Romanian Children s Relief (2018-2020)

4. Terapeut Ocupațional voluntar în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. dr. Alexandru Obregia (2016-2018)

5. Psiholog Voluntar în Centrul de plasament Pinocchio și Sf Ștefan (2017,2018)

6. Psiholog  voluntar în cadrul Asociației Puzzle - Centrul ABA (2017)

7. Psiholog voluntar în cadrul centrului de zi psihiatrie ESTUAR (2016)

Psihoterapie individuală 

Simptome frecvente

- anxietate, atacuri de panică

- stări de tristețe, lipsa sensului, depresie

- dificultăți relaționale (în relații apropiate, locul de muncă)

-somatizări în plan fizic a dificultăților psiho-emoționale 

- dependețe (substanțe, masturbare/filme porno, de relații dureroase, etc.)

- dificultăți și disfuncții sexuale

Learn More

Dezvoltare personală

Putem apela la un proces psihoterapiuetic, chiar dacă nu avem niciun simpotom clar, care să ne pună în dificultate anumite arii din viață.

Dezvoltarea personală presupune un proces de cunoaștere de sine, de activare a resurselor, de a aduce Lumină și Claritate în zonele noastre de Umbră, așa zisele defecte, care sunt doar părți din interiorul nostru, ce s-au creat cândva, cumva și au nevoie de a le înțelege și integra.

Learn More

CARTE

Ghidul Călătoriei spre Lumea ta Interioară

Contactează-mă!

Dacă îți dorești și simți că ai nevoie să îți îmbunătățești, să readuci la viață sau să îi dai o formă nouă, relației cu tine însuți/însăți, căci aceasta este relația primordială și cea mai de preț din viața noastră, te invit să lucrăm împreună, prin ședințe individuale de psihoterapie. 

Împreună vom construi cărămidă cu cărămidă relația noastră terapeutică, într-un cadru sigur, cu aceptare pentru ceea ce ești în aceast moment de timp. 

Tu ești constructorul, pictorul și Creatorul vieții tale, iar eu te voi însoți în acest proces complex, profund, provocator și magic, de tranformare și alchimizare a ființei și astfel a întregii tale vieți.

Fizic/Online - Cabinet Ind. de Psih. în București, Sector 3, Bvd Mircea Vodă 52, bl M20bis, scara 1

1. Tel 0755.698.936

2. mail:             cristinanicolae004@gmail.com

3. facebook:

 Psihoterapeut Cristina Nicolae

Thanks for submitting!

Contact

Testimonial

"Mă bucur că m-am apucat de terapie. Ședințele cu Cristina îmi îmbogățesc viața. Mă ajută să îmi ordonez gândurile și îmi pare în general minunat să ai un partener care să te ajute cu ceva atât de intim cu a fi mai bine cu tine însuți și a gândi mai sănătos. Sunt la început pe acest drum al terapiei și sunt bucuroasă că l-am descoperit. Nu știu dacă este relevant , dar sufăr de endometrioză și alte boli cronice. Cred că ședințele au avut un efect pozitiv asupra mea și asta m-a făcut mai puternică în a face față provocărilor aduse de boli."

L.29

Testimonial

"De când am început ședințele simt că am evoluat pe plan personal. M-au ajutat să mă descopăr asemenea unor piese de puzzle care rând pe rând sunt asamblate pentru a forma imaginea întreagă.

Ședințele m-au ajutat să îmi găsesc calmul interior și mereu m-am simțit confortabil, pentru că este dispusă să te asculte și să te ajute. În contextul pandemiei chiar m-au ajutat să trec peste mai mulți factori de stres (griji pentru job, familie, etc). Simt că am învățat multe despre mine, ceea ce m-a surprins pentru că nu mă așteptam la acest lucru și doresc să continui acest proces, această căutare interioară alături de Cristina."

I. 30 ani

Name, Title

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

IMG_2948.jpg
bottom of page